Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بارش برف در کشور اگر چه مردم خوشحال از این نعمت الهی بودند، اما در برخی موارد ضعف مدیریت شهری و کم کاری‌ شهرداری‌ها باعث شد که این شادی بعد از بارش برف برای مردم دوام نداشته باشد و با ماندن در خیابان‌ها و ترافیک‌های طولانی و گیر کردن در جاده‌های برفی که امکان تردد را برای آن‌ها غیر ممکن کرده بود، این شادی به کام مردم تلخ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این روز‌ها بیشترین توجه مردم بر عملکرد شهرداری تهران و بیشترین انتقادات هم در این روز‌های برفی به عملکرد شهرداری تهران بوده است و شهرداری‌های شهرستان‌های استان تهران خودشان را در سایه انتقادات به شهرداری تهران مخفی کرده اند و اگر به عملکرد شهرداری‌های کل استان تهران در روز‌های برفی اخیر نگاهی بیندازیم، می‌بینیم که آن‌ها هم عملکرد به مراتب ضعیف‌تر داشتند.

هر روز تعداد زیادی از مردم شهرستان‌های استان تهران و کرج برای کار به تهران وارد می‌شوند و ترافیک این شهرستان‌ها به طور مستقیم بر روی ترافیک شهر تهران اثر می‌گذارد.

طی روز‌های گذشته که شاهد بارش برف در استان تهران بودیم هموطنان زیادی در جاده تهران-کرج، تهران-شهریار و تهران-رباط کریم گرفتار و حتی مجبور شدند شب تا صبح را در ماشین‌های خود بمانند.

نکته مهم این است که این روند فقط به روز اول و دوم بعد از بارش برف ختم نشد و متاسفانه شهرداری‌های شهرستان‌های استان تهران با گذشت سه روز از بارش برف عملا دست به کاری نزدند و منتظر ماندند تا شاید هوا گرم و برف‌ها خود به خود آب شوند، اما به علت برودت هوا نه تنها برف‌ها آب نشد، بلکه با یخ زدن برف سطح معابر به مراتب لغزنده‌تر از قبل هم شد.

به عنوان مثال جاده شهریار به تهران که تنها ورودی این شهرستان به تهران هم محسوب می‌شود با گذشت 3 روز از بارش برف هیچ عملیات برف روبی در آن انجام نشد، به طوری که روز سه شنبه مسافرانی که عصر قصد بازگشت به شهریار را داشتند مجبور شدند ۳ ساعت در یک نقطه متوقف شوند و این موضوع ترافیک سنگینی را ایجاد کرد، به طوری که مسافران از بازشدن مسیر نا امید شدند و بیشتر آن‌ها از خودرو‌ها خارج شدند و با پای پیاده مسیر را طی کردند.

وقتی موضوع را با شهرداری منطقه باغستان شهریار مطرح کردیم ضمن اینکه امکان ارتباط با شهردار را فراهم نکردند، بلکه مسئول دفتر شهردار این منطقه معتقد بود که این مناطق دیگر وضعیت بدتری دارند و مردم باید از همین شرایط منطقه باغستان راضی باشند.

مسئول دفتر شهرداری باغستان در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: شما اگر به کرج و شهرستان‌های اطراف بروید می‌بینید که معابر این مناطق وضعیت بدتری دارند که قابل مقایسه با معابر باغستان نیست.

سرانجام روز چهارشنبه وقتی که شهرداری این منطقه از آب شدن برف‌ها ناامید شد اقدام به جمع آوری برف و یخ‌های سطح معابر کرد.

این وضعیت و کم کاری فقط به شهرستان شهریار ختم نمی‌شود و در شهرداری‌های کرج و رباط کریم هم وضعیت به همین صورت بود.

یکی از شهروندان کرجی در گفتگو با خبرنگار ما می‌گوید: در روز‌های گذشته برای رفتن به سر کار به سختی از خانه خارج شدم، زیرا شهرداری برف‌های خیابان‌ها را جمع نکرده بود.

این شهروند می‌گوید: برای رسیدن به اولین ایستگاه مترو باید مسافتی را با تاکسی طی کنم و کرایه این مسیر در روز‌های عادی ۲ هزار تومان است، اما در روز‌های اخیر برای رفت و آمد با مشکل رو به رو شدم، چون هیچ تاکسی در خیابان پیدا نمی‌شد و رانند‌هایی هم که به صورت شخصی مسافر جابجا می‌کردند کرایه را به ۶۰ هزار تومان افزایش داده بودند، با این شرایط ترجیح دادم چند روزی در خانه بمانم و از مرخصی استفاده کنم.

این درحالی است که تاکسی‌ها زیر نظر شهرداری‌ها فعالیت می‌کنند و آن‌ها باید بر عملکرد و نحوه خدمت رسانی تاکسی‌ها در روز‌های بارانی و برفی نظارت داشته باشند.

این طور که عملکرد شهرداری‌های شهرستان‌های استان تهران و کرج در روز‌های گذشته نشان داد، مشخص شد که آن‌ها هیچ آمادگی برای شرایط بحران ندارند و عملا مدیریت بحران برای آن‌ها بی معنی است و خودشان را در سایه توجه رسانه‌ها به شهرداری تهران مخفی کرده اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۵۲۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، طی روزهای اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پور سینا بوده و آنجا حصارهایی نصب شده است. این موضوع در فضای مجازی و حقیقی با واکنش‌های مختلفی به دلیل احتمال قطع درختان این بوستان قدیمی مواجه شد که البته شهرداری تهران تا این لحظه موضع و اطلاع رسانی درباره این ماجرا نداشته است.

خبرنگار مهر درباره این مساله به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفت. برخی از مدیران مربوطه تمایلی به انجام مصاحبه در این زمینه نداشته یا اظهار بی اطلاعی کردند.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ هم در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست.

علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و مردم

برخی مسؤولین شهرداری تهران که نامی از آنها منتشر نشده به برخی از رسانه‌ها گفته‌اند علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و بنا به درخواست مردم بعد از برگزاری جشن‌ها و مراسم‌های متنوع ماه‌های قبل صورت گرفته و برای پروژه ایجاد فضای عمومی و آبنما برای زیباسازی بوستان لاله است و قرار نیست حتی یک درخت هم در آنجا قطع شود. همچنان که برای کل پارک لاله پروژه بزرگ روشنایی برای بهره برداری بیشتر مردم در نظر گرفته شده است تا این پارک با ظرفیت بالاتری در خدمت مردم باشد.

اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود

امروز هم ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران در صحن شورای شهر مطرح شد و مهدی چمران در حاشیه جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در خصوص ایجاد فرهنگسرا در بوستان لاله اظهارداشت: بعد از جشن ماه رمضان احساس شد که فضاهایی برای چنین طرح‌هایی مورد نیاز است. این موضوع مطرح شد که درختی قطع نمی‌شود و ما نیز اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود. باید منتظر باشیم طرح ارائه شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در دوره سوم طرحی مصوب شد که در بوستان‌هایی با مساحت بیش از یک هکتار مسجد و کتابخانه احداث شود و ساختمان اداری منع شده است، گفت: البته طرح باید به شورا ارائه شود و هیأت موردنظر طرح را مورد بررسی قرار دهد و اگر نیاز بود احداث شود به شرطی که درختی قطع نشود.

پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد. در پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده با وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

دیگر خبرها

  • بارش برف و کولاک همراه با مه غلیظ در ژالانه
  • دومین ملک مسکونی محل انباشت ضایعات و زباله توسط شهرداری تخلیه شد
  • (ویدیو) تعبیر خواب شهرداری زاکانی برای پارک‌های تهران
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • سمنان دهه کرامت میزبان خادمان رضوی با اجرای ۱۰۰ عنوان برنامه است
  • سالن چند منظوره ورزشی در سنگان اشنویه احداث میشود
  • ارتفاعات سبلان برفی می‌شود
  • کارگر شهرداری در سیلاب بزرگراه بعثت مفقود شد
  • رهاسازی چند خودروی گرفتار در گل و لای بزرگراه شهید خرازی تهران
  • برپایی میز خدمت در شهرستان زرندیه