Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@00:06:35 GMT

خواب سنگین تر از برف

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۵۱۴۶

خواب سنگین تر از برف

به گزارش ایرنا آموزش و پرورش برنامه ای هشت ساعته را برای 594 هزار دانش آموز و 37 هزار فرهنگی استان تدوین می کند و اعلام دیرهنگام تعطیلی مدارس علاوه بر تاثیر مستقیم بر برنامه روزانه این تعداد، فعالیت عده ای دیگر همچون والدین و سرویس های مدارس را به صورت غیرمستقیم تحت تاثیر قرار می دهد.
چه بسیار زنان شاغلی که روز گذشته به دلیل اعلام دیرهنگام تعطیلی مدارس و نداشتن برنامه قبلی برای مراقبت از کودکانشان مجبور به درخواست مرخصی شدند یا با تاخیر در محل کار حضور یافتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر همین اساس تعلل در تصمیم گیری در این نهاد و اعلام دیرهنگام تعطیلی مدارس بنا به هر دلیلی می تواند زندگی و امورات روزمره عده زیادی را دچار اختلال کند و ناخواسته به بروز برخی از حوادث منجر شود.
بارش برف از ساعت هشت صبح روز گذشته در ارومیه و سایر شهرستان های آذربایجان غربی آغاز شد و گویا این بارش ها آموزش و پرورش را هم غافلگیر کرد زیرا به گفته افراد مطلع، سیستم های گرمایشی مدارس این شهر و مناطق خاموش بود و تعطیلی برخی از مدارس هم در دقیقه 90 بازی اعلام شد.
این در حالی است که بسیاری از معلمان و دانش آموزان نقاط مرزی، روستایی و محروم در ارومیه و حومه مجبور هستند تا برای دسترسی به محل کار و تحصیل یک تا 2 ساعت قبل از آغاز کلاس ها از منزل خارج شوند و رفت و آمد بی مورد آنان در جاده های برفی یکی دیگر از نتایج اعلام دیرهنگام تعطیلی مدارس به شمار می رود.
طبق اخبار منتشره در برخی از رسانه ها نیز صبح روز گذشته /دوشنبه/ تعدادی از بانوان معلم ارومیه ای در بخش سیلوانا به علت اعلام دیرهنگام تعطیلی مدارس در برف گرفتار شده بودند و از طریق شبکه های اجتماعی درخواست کمک داشتند.
پاسخ رییس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی به خبرنگار ایرنا نیز چندان روشن نبود و اظهار داشت: مدیریت آموزش و پرورش مناطق آموزشی با هماهنگی فرماندار یا بخشدار پیشنهاد تعطیلی مدارس را به اداره کل آموزش و پرورش استان ارائه می کند و بعد از هماهنگی با آموزش و پرورش استان توسط روابط عمومی این نهاد از طریق رسانه ها اعلام می شود.
مهدی محمد پور با بیان اینکه در صورت عدم تایید فرماندار به عنوان رییس شورای آموزش و پرورش شهرستان خبر تعطیلی منتشر نمی شود، افزود: در مواقع بروز بحران مانند آلودگی هوا ستاد بحران در این باره تصمیم می گیرد.
وی بیان کرد: سیستم گرمایش مدارس استان همواره در مواقع بارش های نابهنگام آماده هستند و معلمان نیز در کلاس ها و مدارس حضور دارند.
وی با بیان اینکه سلامتی دانش آموزان و کارکنان دارای اهمیت ویژه ای است، گفت: هر روز تعطیلی مدارس برای این نهاد میلیاردها تومان زیان اقتصادی در پی دارد و یک ضربه بر پیکر آموزش و پرورش است.
وی بیان کرد: آموزش و پرورش و مدیریت شهری باید در کنار هم باشند تا در روزهای پر بارش که تردد شهری دچار اختلال می شود لطمه ای به روند نظام تعلیم و تربیت در استان وارد نشود.
این در حالی است که 72 ساعت قبل اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی اطلاعات و هشدارهای مربوط به بارندگی های شدید را منتشر و اطلاع رسانی کرده بود.
3072/7125
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آلودگی هوا آموزش و پرورش استان آموزش و پرورش شهرستان اداره کل آموزش و پرورش استان زنان 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۵۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، الهام یاوری افزود: دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد ۱۶ تا ۱۷ اردیبهشت برگزار می‌شود.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد درخشان آموزش و پرورش گفت: در این نمایشگاه میزبان دانش آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کرده‌اند، هستیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش‌آموزان توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیاز‌ها را دارند.

یاوری گفت: از همه دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی را بیاموزند.

وی همچنین درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان ۴ دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه توضیح داد: سازوکار پرداخت هزینه تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است، اما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از ۴ دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت مبلغ تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعداد‌های درخشان تسهیل شود.

وی درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد خاطر نشان کرد: ۱۱۸ طرح در گروه دختران و ۱۱۹ طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی ارائه شده است که دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کرده‌اند و اکنون دستاورد‌ها را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان مدارس سمپاد آماده هستند تا گام‌های بعدی را برای پژوهش بردارند، همچنین ۲۰۰ نفر از مسئولان کشور برای بازدید از نمایشگاه دعوت شده‌اند.

یاوری افزود: طرح‌ها با مشخصات و اسم دانش‌آموزان در دفترچه‌ای معرفی شده است و به مسئولان دولتی ارسال می‌شود، همچنین بخش خصوصی هم می‌تواند این دفترچه را دریافت کند و امکان تماس شرکت‌های دانش بنیان با دانش‌آموزان وجود دارد.

همچنین مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در این نشست خبری اظهار کرد: برای پیشرفت به امید و برای امیدآفرینی به بازخوانی ومرور جلوه‌های پیشرفت در گذشته نیاز است.

مسعود بهرامی ادامه داد: تلاش براین است تا دانش‌آموزان به تدریس معلم و کلاس درس بازگردند همچنین بعد از اعلام نتایج امتحانات نهایی به تحلیل آن اقدام می‌کنیم، در گزارش مصداقی از عملکرد مدارس نداشتیم و نمی‌دانستیم، آیا کار معلم موثر بوده است یا خیر.

وی گفت: اکنون کلاس به کلاس گزارش وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان را داریم و در برنامه توانمندسازی معلمان به ما کمک می‌کنند.

دیگر خبرها

  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا